Issues

Please note this page is the community support for the free trial and does not guarantee timely response
Support requests for paid accounts should be reported through Azure support

  • Logic App fails 2 out of 3 times to obtain a transcript

    I'm using a logic app Video Indexer v2 to index video files, the indexing process works well, always finishes without an issue. I'm able to obtain insight shots and faces without issues. However when I try to obtain transcript it fails most of time with an error, please see the screenshot

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 11 Oct 2019 00:13:38 GMT
  • There was a problem indexing this video Please delete or re-index this media

    I get some of this error and I try to re-index but get the same error. What should I do?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 27 Sep 2019 09:01:09 GMT
  • Cannot get processing Progress percentage for uploading video.

    I am using PostAsync. The upload works fine but I want to get the Progress percentage while uploading

    Status: Proposed | Reported by Hidden Tue, 24 Sep 2019 11:30:45 GMT
  • Error, Difference between Audio and video

    We are implementing video Indexer in a project of the Inter-American Development Bank. But we have encountered a problem and that is that when uploading a video and playing it on video Indexer we are showing a delay between the video and the audio

    Status: Proposed | Reported by Hidden Mon, 23 Sep 2019 18:57:44 GMT
  • uploading big video file with C# and VideoIndexer REST Api fails --> got info in portal --> indexing after 5 seconds

    I wrote some unit tests to upload video files and got the error : The operation was canceled. ---> System.Net.Http.HttpRequestException: Error while copying content to a stream. ---> System.IO.IOException: Unable to read data from the transport connection: The I/O operation has been aborted because of either a thread exit or an application request. ---> System.Net.Sockets.SocketException: The I/O operation has been aborted because of either a thread exit or an application request.... This does not happen for smaller videos. The problem occurs with a video which has a size of 120MB. The same video could be uploaded and indexed if i use the video indexer portal. It seems this problem occurs til the last mid of august. Before i got not this problem for the same videos.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Mon, 02 Sep 2019 16:36:58 GMT
  • Project not saved. Please try again later.

    Hi there, When I try and save a project with over 10 videos, I get the unhelpful error "Project not saved. Please try again later." But when I drill down into the API call using Chrome web tools, I see the API returns "TOO_MANY_SOURCE_VIDEOS The maximum allowed number of source videos is 10". I'd like to know if this is a limitation in the trial version, or the full version too? I can't find this in any documentation. Thanks

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 30 Aug 2019 12:31:44 GMT
  • MS Video Indexer Transcript Issue - Good quality at the beginning of the video, but poor quality from a certain point

    I'm trying to use MS Video Indexer (https://www.videoindexer.ai) to generate transcript/subtitle in Brazilian portuguese for a video set, but I'm getting poor quality transcript from a certain point of video. I mean... It starts by transcribing well in the first few minutes of the video, but from a certain point the generated transcript becomes meaningless or generates no transcription. IMPORTANT: the media that I'm testing has good audio quality. I already tried both to set the language of media as 'pt-BR' or to use the language autodetect function. Both produced the same bad result.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 01 Aug 2019 11:24:08 GMT
  • 'Get Account Access Token'を実行するとエラー"USER_NOT_REGISTERED",が出力される原因を知りたい

    1.直接Video indexer developer portalにアクセスし、「Product」のSubscribを実行し、Primary/Secondary Keyを発行 2.Webインターフェイス画面のVIアカウント(trial)設定画面からAccountIDをコピー 3.Video indexer developer portalのapisメニューからAuthorizationを選択し、'Get Account Access Token'を実行 以下のHeader GET https://api.videoindexer.ai/auth/japaneast/Accounts/a165430d-ed4c-44c2-993c-64459004fa9f/AccessToken?allowEdit=False HTTP/1.1 Host: api.videoindexer.ai Ocp-Apim-Subscription-Key: •••••••••••••••••••••••••••••••• 4.結果は401でエラーが返ってきます。 Pragma: no-cache Strict-Transport-Security: max-age=31536000 X-Content-Type-Options: nosniff x-ms-request-id: 07d4b0a7-9d69-4d9a-99f6-94507c2d1bfa Request-Context: appId=cid-v1:c13c4029-b9c4-48d1-a23a-86b440ab35d4 Cache-Control: no-cache Date: Mon, 29 Jul 2019 08:43:35 GMT WWW-Authenticate: Bearer X-Powered-By: ASP.NET Content-Length: 78 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Expires: -1 { "ErrorType": "USER_NOT_REGISTERED", "Message": "User is not registered to APIM" }

    Status: Proposed | Reported by Hidden Wed, 31 Jul 2019 07:08:35 GMT
  • Accuracy of Video Indexer Person recognition based on the Face API

    There is an issue with the Azure Video Indexer person recognition. My company uses the Video Indexer to recognize persons based on the person model. We noticed that if we divide the video into individual frames and use the Face API directly with these frames, the recognition rate for the persons is much higher than if we search for persons with the Video Indexer. That doesn't seem to be right. How does that happen? How exactly does the Video Indexer use the Face API? Which frames are generated? Is the video divided into frames every second? Or is the analysis based solely on the keyframe? As far as I know the Face API works with pictures only. I sincerely hope that you can help me. Thanks for your time!

    Status: Proposed | Reported by Hidden Tue, 30 Jul 2019 09:29:09 GMT
  • 500 - The request timed out. The web server failed to respond within the specified time.

    Im trying to charge from my app a video to analyze but before 4 minutes send me te message "500 - The request timed out. The web server failed to respond within the specified time."

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 26 Jul 2019 22:21:25 GMT
  • The request must be chunked or have a content length.

    hello. When I do this curl -X POST "https://api.videoindexer.ai/{location}/Accounts/{accountId}/Videos?name={name}[&privacy][&priority][&description][&partition][&externalId][&externalUrl][&callbackUrl][&metadata][&language][&videoUrl][&fileName][&indexingPreset][&streamingPreset][&linguisticModelId][&personModelId][&sendSuccessEmail][&assetId][&brandsCategories][&accessToken] " and I Got this error. >HTTP Error 411. The request must be chunked or have a content length. How Do I define "chunked" or "content length"?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 26 Jul 2019 09:19:13 GMT
  • cannot get auto detect language of my spanish video using my trial account in video indexer

    hi there, I am working on video indexer and read about auto detection of language function in video indexer i tried that with a spanish video and it is not detecting the language also it is not giving any transcript for the same. I have uploaded the video through api and the video gets uploaded but is not giving me any transcript. I am using trial account also i am not seeing the auto detect fucntion on the video indexer homepage as was shown in the screenshot of the LID in this link (https://azure.microsoft.com/en-us/blog/spoken-language-identification-in-video-indexer/) Please help me out as i am planning to buy a premium account for the same. Please reply asap. Thank you

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 25 Jul 2019 09:21:15 GMT
  • Indexer returns "Breakdown_not_found" errortype

    Hello, as suggested in the microsoft documentation were polling the result from the videoindexer via the api call. sadly since around 2 weeks i noticed that for most of our videos the videoindexer returns the error: {'ErrorType':'BREAKDOWN_NOT_FOUND','Message':'Base video 'xxxx' cannot be found.'}, this is happening on our new deployments and also on older deployments that didnt have this issue in the past. So far i was unable to find any systematic issue for why this is happening, i hope you could give me some insight on the issue. Thansk in advance, Alex

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 25 Jul 2019 09:14:25 GMT
  • Difference between Cognitive service and Video Indexer

    We are currently using Azure Cognitive services to: - track faces in our videos - extract faces and detect age, gender, emotion frame by frame - group faces to "identity" persons in the video (we just need to know that person A appears in frame x, y and z) - detect labels (environment, etc) So I was wondering if Cognitive services is superseded by Video Indexer and only Video Indexer will get all the improvements from now on? Also, if I am supposed to use Video Indexer, can I require just the features I am interested on? E.g I do not need indexing, search, audio transcription and more.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Tue, 23 Jul 2019 14:32:18 GMT
  • Can't get access token: 500 Internal Server Error

        $ curl -v -X GET "https://api.videoindexer.ai/auth/uksouth/Accounts/<accountId>/AccessToken?allowEdit=False" -H "Ocp-Apim-Subscription-Key: <subscription-key>"
    Note: Unnecessary use of -X or --request, GET is already inferred.
    *   Trying 23.100.51.194...
    * TCP_NODELAY set
    * Connected to api.videoindexer.ai (23.100.51.194) port 443 (#0)
    * ALPN, offering h2
    * ALPN, offering http/1.1
    * Cipher selection: ALL:!EXPORT:!EXPORT40:!EXPORT56:!aNULL:!LOW:!RC4:@STRENGTH
    * successfully set certificate verify locations:
    *   CAfile: /etc/ssl/cert.pem
      CApath: none
    * TLSv1.2 (OUT), TLS handshake, Client hello (1):
    * TLSv1.2 (IN), TLS handshake, Server hello (2):
    * TLSv1.2 (IN), TLS handshake, Certificate (11):
    * TLSv1.2 (IN), TLS handshake, Server key exchange (12):
    * TLSv1.2 (IN), TLS handshake, Server finished (14):
    * TLSv1.2 (OUT), TLS handshake, Client key exchange (16):
    * TLSv1.2 (OUT), TLS change cipher, Client hello (1):
    * TLSv1.2 (OUT), TLS handshake, Finished (20):
    * TLSv1.2 (IN), TLS change cipher, Client hello (1):
    * TLSv1.2 (IN), TLS handshake, Finished (20):
    * SSL connection using TLSv1.2 / ECDHE-RSA-AES256-GCM-SHA384
    * ALPN, server did not agree to a protocol
    * Server certificate:
    *  subject: CN=*.videoindexer.ai
    *  start date: Apr  8 13:51:10 2018 GMT
    *  expire date: Apr  8 13:51:10 2020 GMT
    *  subjectAltName: host "api.videoindexer.ai" matched cert's "*.videoindexer.ai"
    *  issuer: C=US; ST=Washington; L=Redmond; O=Microsoft Corporation; OU=Microsoft IT; CN=Microsoft IT TLS CA 2
    *  SSL certificate verify ok.
    > GET /auth/uksouth/Accounts/<accountId>/AccessToken?allowEdit=False HTTP/1.1
    > Host: api.videoindexer.ai
    > User-Agent: curl/7.54.0
    > Accept: */*
    > Ocp-Apim-Subscription-Key: <subscription-key>
    > 
    < HTTP/1.1 500 Internal Server Error
    < Content-Length: 111
    < Content-Type: application/json
    < x-ms-request-id: 7b4c2b9c-b395-43f4-9b04-456dbc1cd774
    < Request-Context: appId=cid-v1:c13c4029-b9c4-48d1-a23a-86b440ab35d4
    < Date: Mon, 01 Jul 2019 19:36:34 GMT
    < 
    * Connection #0 to host api.videoindexer.ai left intact
    { "statusCode": 500, "message": "Internal server error", "activityId": "7b4c2b9c-b395-43f4-9b04-456dbc1cd774" }
    
    
    
    I am trying to get my access token from the API but I get a 500 status response after ~45 seconds delay (seems to take abnormally long for the response to come, although I don't know what's normal). I took my account id from my account settings page on www.voiceindexer.ai and took the subscription key from a storage account I own on portal.azure.com

    Status: Proposed | Reported by Hidden Mon, 01 Jul 2019 20:03:41 GMT
  • Operation API: CORS

    How do we enable cors for our accounts? Is it possible to upload files directly from Javascript? Access to XMLHttpRequest at 'https://api.videoindexer.ai/trial/Accounts/{accountId}/Videos?name={videoName}&accessToken={token}&privacy=Private&callbackUrl={callbackUrl}&sendSuccessEmail=false' from origin 'http://localhost:8080' has been blocked by CORS policy: Response to preflight request doesn't pass access control check: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Wed, 26 Jun 2019 22:10:48 GMT
  • JENNY LAM: HKBU

    Why does the video not playback on the rendered file emailed to me? Insights are great! Can you access my file via the link to check? https://www.videoindexer.ai/accounts/a4161212-c0ed-41bf-b889-d261fc8b018c/videos/dc350528a7/?location=Trial. I am a journalism leturer at Hong Kong Baptist University. I seem to be able to sign in with my university email. Does that mean my students too can have free access? I will also check with oir IT office. Butplease help with playback speed problem...in fact it does not play back at all

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 21 Jun 2019 05:00:41 GMT
  • Greek Support

    Do you have any plans for support of greek language?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Sat, 15 Jun 2019 18:02:07 GMT
  • Cost of operations API

    Hello , i want to ask if i hit many times on opration API's like "Get Video Captions" or "Get Video Insights Widget" with any language, if the cost increased or not?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Mon, 03 Jun 2019 09:14:43 GMT
  • indexing stopped at 94%

    now since indexing stopped no more video can be uploaded not it is getting deleted.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 30 May 2019 19:51:29 GMT
  • How to get list of topics ?

    I'm currently building an search engine and one of the things that i am doing is the capacibility of filtering results by topic. How do i get the list of all topics available on the Video Indexer ? I need them to categorize my media.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Mon, 27 May 2019 19:45:03 GMT
  • Topics available only in english language

    I uploaded a video and configured the source language as pt-BR and noticed that the topics is coming only in english and it would be really wonderfull if it's coming in the same language that i have specified in the configuration.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 23 May 2019 13:23:22 GMT
  • insight widget with “Timeline” (transcript) as default view

    Is it technically possible to change the insight widget default view so it opens with the “Timeline” (transcript) shown rather than “Insights” ?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 17 May 2019 15:42:42 GMT
  • Timeline changes are not saved

    Hi, in AMS VideoIndexer in the timeline the text is edited and loading info is no longer displayed so it should be saved, when I then close the EditMode the edited text is gone and the original text is there again. If I don't end the EditMOde directly but first switch to the tab Insights and then back to TimeLine and then end the EditMode the text will be saved. Also when editing many rows and there is an issue that when one row save is finish it reset the editing from my current row that is not yet saved. location is northeurope, account id is d94adfac-1845-4c5d-88ed-44c8b3154c3e thx

    Status: Proposed | Reported by Hidden Wed, 15 May 2019 13:44:23 GMT
  • Upload video API

    I have been using the VI API using a C# console application. In the past I have been able to upload 5-10 videos each night by looping through a list that was created by our users. Starting last night, I appears that I am only able to upload one video at a time. That video needs to be fully indexed before I am able to upload the second video. Otherwise I am getting this error: Error: 429 Rate limit is exceeded. Try again in 2 seconds.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Tue, 14 May 2019 22:36:21 GMT
  • Unable to generate Access Token

    I Have create the authorization, but when trying to execute the API it gives error. Tried with both PRimary and Secondary Key Pragma: no-cache Strict-Transport-Security: max-age=31536000 X-Content-Type-Options: nosniff x-ms-request-id: 45ea3046-5d86-4d65-bf34-bed195e3a9ac Request-Context: appId=cid-v1:c13c4029-b9c4-48d1-a23a-86b440ab35d4 Cache-Control: no-cache Date: Wed, 08 May 2019 12:04:35 GMT WWW-Authenticate: Bearer X-Powered-By: ASP.NET Content-Length: 78 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Expires: -1 { "ErrorType": "USER_NOT_REGISTERED", "Message": "User is not registered to APIM" }

    Status: Proposed | Reported by Hidden Wed, 08 May 2019 12:07:54 GMT
  • Hebrew support

    do you have plan to add Hebrew support in the near future?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Tue, 07 May 2019 08:26:47 GMT
  • Azure China Support

    Can I create an account using my Azure China subscription?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Tue, 07 May 2019 08:25:43 GMT
  • Unauthorized for requesting keydelivery(Failed to download AES key url)

    Hi , in https://www.videoindexer.ai/settings/account I get the Error: "Video Indexer can't connect to your Azure Media Services account." We have moved to another subscription and facing this issue but than moved back but still got the issue. When I want to watch a video it shows the error in the screenshot. Console log says 401 Unauthorized for requesting keydelivery(Failed to download AES key url). But the Parameter kid is not equal to my accountId. Is that the problem. What can I do? location is northeurope, account id is d94adfac-1845-4c5d-88ed-44c8b3154c3e

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 25 Apr 2019 14:22:50 GMT
  • After uploading video locally using Python and Requests, video fails indexing after 5 seconds

    After using a post request with the video saved locally to upload to the API, the request gets a valid response indicating it is being uploaded. But seeing it being uploaded on the site(https://www.videoindexer.ai/) after refreshing after about 5 seconds, the video fails at indexing. But using Postman to upload the video has no problems. The video is able to be indexed. It only fails when running the same code in python. ScreenShot: http://prntscr.com/ncz46q

    Status: Proposed | Reported by Hidden Wed, 17 Apr 2019 01:45:48 GMT
  • Problem in Video Face deletion

    I am deleting a face, after that in all cases pictures are being changed. The problem have ocuured after Unknow faces deletions.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Mon, 15 Apr 2019 16:39:19 GMT
  • Uploading Video returns "Access Token validation failed"

    import requests subscription_key = "enter key here" AID = "enter your account id here" #Creates an Account token def createAccountToken(): paramAccountToken = { 'location': 'trial', 'accountId': AID, 'allowEdit': True } headersAccountToken = { 'Ocp-Apim-Subscription-Key': subscription_key } get_account_token_URL = "https://api.videoindexer.ai/auth/trial/Accounts/" + AID + "/AccessToken?allowEdit=True" responseGetAccountToken = requests.get(get_account_token_URL,params = paramAccountToken, headers = headersAccountToken) parsedGetAccountToken = responseGetAccountToken.json() print(parsedGetAccountToken) return parsedGetAccountToken #upload video def uploadVideo(token): videoName = input("Enter Video title:") paramsUploadVideo = { 'location': 'trial', 'accountId': AID, 'name': videoName, 'accessToken': token } headersUploadVideo = { 'Content-Type': 'multipart/form-data' } url = "https://api.videoindexer.ai/trial/Accounts/"+AID+"/Videos?name="+videoName+"&accessToken=" + token + "&privacy=Private&indexingPreset=Default&streamingPreset=Default&sendSuccessEmail=False" videofile = open("sampleclip.mov", "rb") responseUploadVideo = requests.post(url, data = videofile, headers = headersUploadVideo, params = paramsUploadVideo) parsedUploadVideo = responseUploadVideo.json() print(parsedUploadVideo) accToken = createAccountToken() uploadVideo(accToken) #The code above successfully creates an account access token, but when using that same token to upload the video, #it sends the following response #{'ErrorType': 'ACCESS_TOKEN_VALIDATION_FAILED', 'Message': 'Access token validation failed.'}

    Status: Proposed | Reported by Hidden Sun, 14 Apr 2019 03:56:31 GMT
  • Problem with invitation to another account

    I am trying to access another account that I have been invited to but I receive this error "There was an error inviting you to account" xxx. Is this a problem due to it being trial accounts?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 12 Apr 2019 07:29:47 GMT
  • Topics not coming in defined language

    When using Video Indexer i noticed that, even if a language is defined, the topics come in English only. Would be really wonderful if the topics were also in the specified languag

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 04 Apr 2019 17:16:18 GMT
  • Keywords duplication

    Hello , i'm trying to indexing for any video and when indexing complete, i opened insights json , then i found a duplicate in keywords , firts one in: summarizedInsights -> keywords and second one in : videos -> insights -> keywords , i want to know whats different between these two ( keywords ).. and i want to know why each keywords has different content of information Note : i attached 2 pictures to explain my question with (team leader) keyword. thank you.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 04 Apr 2019 08:47:16 GMT
  • Deleting specific keywords does not delete them from the response

    Hi all, First of all, sorry about the fact that this is posted under Authorization API. It is the only option I have. Secondly, my issue is that when I delete specific keywords from the user interface they do not get deleted from the JSON response of the video. I would like it so that I can have a bit of control over which keywords appear for each of my videos. For example, I had a keyword 'symbol' and when I deleted using the GUI I was still able to search for the word 'symbol' using the 'GET https://api.videoindexer.ai/{location}/Accounts/{accountId}/Videos/Search?query=symbol' endpoint. Any advice is greatly appreciated. Thank you.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 28 Mar 2019 18:09:20 GMT
  • Captions format 'de-DE' is unsupported

    Trying to download a subtitle file from the dashbaord (It worked earlier), I get a "Captions format 'de-DE' is unsupported" as a response.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 28 Mar 2019 11:24:01 GMT
  • Embeeded VideoPlayer cannot open the indexed video.

    I have successful indexed many videos via API. I can see containers in my azure blob storage with names "asset-GUID" which was made by the videoindexer, and I can also get additional artifacts by the videoId via API. But the embeeded video player cannot open any video by URL obtained by the API request "https://api.videoindexer.ai/..../{videoId}/PlayerWidget". The embeeded video player shows 404 error. My video indexer account=08062dad-ede2-4e3f-817b-b51b4aa115c4, storage account name=mediaarchivefesco. The same code works well with another trial account. What is the cause of the problem?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Wed, 27 Mar 2019 12:48:03 GMT
  • Video stuck indexing

    I have one video that was uploaded using the Upload Video API. It was uploaded using the videoUrl parameter. It has been stuck at 5% for three days. I cannot re-index it or delete it at this point. Has anyone else had this issue, and if so, how do you remove the video?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Mon, 25 Mar 2019 15:09:33 GMT
  • Cannot create new account

    When I try to create a new account, I get the message: 'There was a problem creating your Video Indexer account. Please try again later.'. I have tried creating the account manually as well.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 08 Mar 2019 17:02:59 GMT
  • How to download all the detected faces?

    Hi, How to download all the faces that are detected and grouped together? Thanks!!

    Status: Proposed | Reported by Hidden Tue, 05 Mar 2019 10:58:07 GMT
  • "audioEffects" is always empty

    "audioEffects" is always empty for vedio. Even if it can be recognized occasionally, only one sound effect or one fragment can be identified once in a while.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 01 Mar 2019 05:27:47 GMT
  • "emotions" is very different from human judgment.

    I'm always confused about the results given by "emotions". Compared with the sample videos, I found that the video indexer may be less accurate in judging Chinese emotions. An exaggerated facial expression will be identified as a positive emotion, which may actually be that just the pronunciation of the word needs, or speak angrily, or awkwardly. Gentle smile can also be identified as negative emotions....By the way, It can only identify a few fragments, Most of the time it can't judge emotions. For example, this vedio have 14 emotions fragment, 8 of them was different from human judgment. (you can find the vedio on:https://www.youtube.com/watch?v=RiG-0lZ60IQ&t=99s)

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 01 Mar 2019 05:19:29 GMT
  • Chinese is recognized as English

    Hello! When trying to upload video in Chinese, when the language property is set to auto detect, the detected language is always English.Would you like to explain the requirements for auto detect in the description document or on the web page? Thanks!

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 01 Mar 2019 03:20:48 GMT
  • Gender Identification error in "labels"

    When a woman puts on a hat and completely covers her hair, it give her a "labels"="man". vedio from:http://mirror.aarnet.edu.au/pub/TED-talks/911Mothers_2010W-480p.mp4

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 01 Mar 2019 03:14:37 GMT
  • It seems that "emotion" and "emotion" are likely to be empty for black and white videos.

    I use two black and white video which full of emotions to test. However, "emotions" and "sentiments" of videos are empty. (you can find these vedio on https://www.youtube.com/results?search_query=The+7+basic+emotions and https://www.youtube.com/watch?v=tiicx0d7yBg)

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 01 Mar 2019 02:32:11 GMT
  • More than 50% the famous brands cannot be identified:

    More than half of the famous brands in the vedio cannot be identified: A total of 55 brands, 26 brands identified,29 brands unrecognized: 29 unrecognized brands: apple, firrfox, starbucks, disney, nokia, lego, twitter, volkswagen, snapchat, playboy, KFC, discovery, burger king, adidas, shell, ikea, nestle, pepsi, AT&T, FedEx, GE, heineken, mazda, lay's,Instagram, Procter & Gamble, IBM, xerox, nike (6 recognized brands which only show in the beginning segment:Marks & Spencer,Sainsbury's,MasterCard,Tesco,Sony,Barclays) this vedio come fromn: https://www.youtube.com/watch?v=Q24rsOvrC8I also,the results form json "sentiments" were strange. 3 "sentiments" in total, 2 of them were wrong. like the "sentiments" in json,"id":0 should be "Positive" instead of "Negative",and "id":2 should be "Neutral" instead of "Positive".

    Status: Proposed | Reported by Hidden Fri, 01 Mar 2019 02:21:53 GMT
  • Video Indexer can't connect to your Azure Media Services account

    Hi, When I was trying to connect the video indexer API with my Azure Media Services account, I am getting the below response "Video Indexer can't connect to your Azure Media Services account". Attached is the screen shot. Can you please help on this? Thanks, Dheeraj.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 28 Feb 2019 15:31:14 GMT
  • Indexing portuguese videos fail

    Hi, videos in portuguese language can generally not be indexed and fail.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Wed, 20 Feb 2019 11:12:35 GMT
  • Filter required word

    how to highlight the given word

    Status: Proposed | Reported by Hidden Tue, 19 Feb 2019 06:26:25 GMT

You're not signed in. Please sign-in to report an issue or post a comment.