Issues

Please note this page is the community support for the free trial and does not guarantee timely response
Support requests for paid accounts should be reported through Azure support

  • Widget customisation issues

    I am trying to embed video insights widget from videoindexer for a video, this is working ok. However, customizing the widget (the default language and what is displayed) does not work at all. I am following the documentation here. https://docs.microsoft.com/en-gb/azure/media-services/video-indexer/video-indexer-embed-widgets#cognitive-insights-widget And I have added the following querystrings to the iframe url &widgets=keywords,sentiments,transcript&locale=en It has no effect whatsover. As I am not able to override these settings, it is not usuable in it's current form. Help!

    Status: Proposed | Reported by Hidden Mon, 17 Feb 2020 09:15:42 GMT
  • ACCOUNT ISSUE

    was trying to create personal model on the api, but the error was 401 un authorized, sayin the user cannot modify the accout, please i dont understand

    Status: Proposed | Reported by Hidden Wed, 12 Feb 2020 16:04:53 GMT
  • How do I integrate Video Indexer?

    Hi there, my company is thinking of using Video Indexer for transcription of the narration and VTT production. We have lots of videos in a library. Is there a way to integrate the VI transcription and VTT service to my production system? What kind of questions should I ask our Engineering team? Thanks

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 06 Feb 2020 13:32:44 GMT
  • Use VI language model in custom speech service

    Hi, on https://docs.microsoft.com/en-us/azure/media-services/video-indexer/customize-language-model-overview it is described that the training of language models is based on the custom speech services https://azure.microsoft.com/de-de/services/cognitive-services/ Can I use the language models created with the VideoIndexer directly in the custom speech service e.g. for speech to text? thx

    Status: Proposed | Reported by Hidden Wed, 05 Feb 2020 13:09:20 GMT
  • How to upload video as multipart/form

    I am sending video data (where the data is in binary) and sending it as var body = Buffer.from(data, 'binary') to the Upload Video endpoint. This is returning: { "statusCode": 500, "message": "Internal server error", "activityId": "aeeff5e5-96fb-411d-8c43-4b749b692b64" } If I send with "content-type: multipart/form-data; boundary: 123" then the video is sent to the video indexer but on the web portal it displays: There was a problem indexing this video Please delete or re-index this media How can I stop this happening and send data in the multipart/form-data body content as recommended?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Tue, 04 Feb 2020 23:43:00 GMT
  • Wrongfully registered as 'trial' user

    How can I 'upgrade' my account to link it with my organization's MS Azure subscription ?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Tue, 04 Feb 2020 16:56:08 GMT
  • https://vi.microsoft.com/en-gb/ Server 500 Error

    Reported here:https://beta.yammer.com/threads/eyJfdHlwZSI6IlRocmVhZCIsImlkIjoiNTI3NjM1MTAxOTY2MzM2In0

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 30 Jan 2020 23:32:21 GMT
  • SameSite cookie - videoindexer cookies blocked

    Hi, Chrome will limit cross-site cookie sharing. The change will take place to coincide with Google’s release of Chrome 80 on February 4th. Chrome will stop sending third-party cookies in cross-site requests. We have tested our Application with the chrome 80 Beta and got following info that the videoIndexer cookie will be blocked: "A cookie associated with a cross-site resource at https://ne.videoindexer.ai/ was set without the `SameSite` attribute. It has been blocked, as Chrome now only delivers cookies with cross-site requests if they are set with `SameSite=None` and `Secure`. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at https://www.chromestatus.com/feature/5088147346030592 and https://www.chromestatus.com/feature/5633521622188032." We have embed the widget as Iframe and use it together with the AzureMedia player. Is there something we can change, or can you solve this on your site? thx

    Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 30 Jan 2020 15:57:45 GMT
  • User is not registered to APIM

    After including all details on API to get token, i get the following - User is not registered to APIM with HTTP Error Code 401 What am I doing wrong?

    Status: Proposed | Reported by Hidden Mon, 27 Jan 2020 20:06:21 GMT
  • Increase throttle limits for upload

    Hi Video Indexer team, is there any way for us to increase the throttle limits for uploading videos? Due to the nature of our service, we will have a sudden burst on the amount of videos needed to be processed.

    Status: Proposed | Reported by Hidden Mon, 20 Jan 2020 10:28:34 GMT

You're not signed in. Please sign-in to report an issue or post a comment.