Unable to delete person using knownpersonid and personmodelid

https://api.videoindexer.ai/trial/Accounts/ed5ebb3e-aefe-4c6e-97e6-171d5d346ec6/Customization/PersonModels/00000000-0000-0000-0000-000000000000/Persons/693cfda4-db78-47a6-abe9-9e717bfab99c?accessToken=eyJhbGciOiJodHRwOi8vd3d3LnczLm9yZy8yMDAxLzA0L3htbGRzaWctbW9yZSNobWFjLXNoYTI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJBY2NvdW50SWQiOiJlZDVlYmIzZS1hZWZlLTRjNmUtOTdlNi0xNzFkNWQzNDZlYzYiLCJBbGxvd0VkaXQiOiJUcnVlIiwiRXh0ZXJuYWxVc2VySWQiOiJjNGMxMGMyZmViYWRjNjMxIiwiVXNlclR5cGUiOiJNaWNyb3NvZnQiLCJJc3N1ZXJMb2NhdGlvbiI6IlRyaWFsIiwibmJmIjoxNTkwNDY3MzQwLCJleHAiOjE1OTA0NzEyNDAsImlzcyI6Imh0dHBzOi8vYXBpLnZpZGVvaW5kZXhlci5haS8iLCJhdWQiOiJodHRwczovL2FwaS52aWRlb2luZGV4ZXIuYWkvIn0.MOQ1RxWwWf7eGSLW0tXF27Xc41T5-iXmZC9LeHdUhaM DELETE https://api.videoindexer.ai/trial/Accounts/ed5ebb3e-aefe-4c6e-97e6-171d5d346ec6/Customization/PersonModels/00000000-0000-0000-0000-000000000000/Persons/693cfda4-db78-47a6-abe9-9e717bfab99c?accessToken=eyJhbGciOiJodHRwOi8vd3d3LnczLm9yZy8yMDAxLzA0L3htbGRzaWctbW9yZSNobWFjLXNoYTI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJBY2NvdW50SWQiOiJlZDVlYmIzZS1hZWZlLTRjNmUtOTdlNi0xNzFkNWQzNDZlYzYiLCJBbGxvd0VkaXQiOiJUcnVlIiwiRXh0ZXJuYWxVc2VySWQiOiJjNGMxMGMyZmViYWRjNjMxIiwiVXNlclR5cGUiOiJNaWNyb3NvZnQiLCJJc3N1ZXJMb2NhdGlvbiI6IlRyaWFsIiwibmJmIjoxNTkwNDY3MzQwLCJleHAiOjE1OTA0NzEyNDAsImlzcyI6Imh0dHBzOi8vYXBpLnZpZGVvaW5kZXhlci5haS8iLCJhdWQiOiJodHRwczovL2FwaS52aWRlb2luZGV4ZXIuYWkvIn0.MOQ1RxWwWf7eGSLW0tXF27Xc41T5-iXmZC9LeHdUhaM HTTP/1.1 Host: api.videoindexer.ai it says below error Pragma: no-cache x-ms-request-id: 63d6ce18-5fb4-424f-8123-2e212f410092 X-Content-Type-Options: nosniff Strict-Transport-Security: max-age=31536000 Access-Control-Allow-Credentials: true Cache-Control: no-cache Date: Tue, 26 May 2020 04:34:23 GMT X-Powered-By: ASP.NET Content-Length: 161 Content-Type: application/json; charset=utf-8 Expires: -1 { "ErrorType": "NOT_FOUND", "Message": "Person with id '693cfda4-db78-47a6-abe9-9e717bfab99c' was not found in person model '00000000-0000-0000-0000-000000000000'." } but knownpersonid available in personmodelid..help me to find the problem.

Comments

  •  
    Hi, It seems that you are using the wrong personmodelid please repeat with the correct one.
    Posted by Hidden Sun, 31 May 2020 05:06:03 GMT


You're not signed in. Please sign-in to report an issue or post a comment.